Október 21-én 08:00-16:00 között

2022.10.20. 13:00

Nem lesz víz Pusztaszabolcson

duol.hu

Fotó: Shutterstock

A település honlapjának tájékoztatása szerint 2022. október 21-én, 08:00-16:00 között az ivóvíz-hálózaton rekonstrukciós munkát, vezeték szakasz összekötést és szivacsos mosatást, mechanikai tisztítást végeznek. A munkálatok vízkorlátozással járnak, ezért a város északi oldalán, a vasúttól Velence felé lévő területen vízhiányra kell készülni, továbbá a város déli részén nyomáscsökkenés fordulhat elő.

Az érintett területen az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk. Amennyiben tartályos ivóvizet igényelnének, kérjük, a DRV-infovonalon jelezzék.

A DRV Zrt. kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatott ivóvíz megfelelő minőségére, amelynek fenntartásához a vezetékek rekonstrukciója, mosatása, fertőtlenítése is elengedhetetlen. 

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában