Közélet

2022.07.14. 16:23

Vida Dóra lett a Bölcsődék Igazgatósága Dunaújváros vezetője

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Az önkormányzat, mint fenntartó, pályázatot írt ki korábban a Bölcsődék Igazgatósága Dunaújváros intézmény vezetői feladatainak ellátására, mivel a jelenlegi vezető, Varga Anna Éva megbízatása lejár. A szerdai közgyűlésen zárt ajtók mögött szavaztak a képviselők arról, hogy ki kapjon megbízatást, így az önkormányzattól kértünk tájékoztatást a döntésről.  

Mint írták, a kiírásra két pályázat érkezett, Varga Anna Éváé, aki a Bölcsődék Igazgatósága Dunaújváros jelenlegi vezetője, és Vida Dóráé, aki jelenleg a Makk Marci Bölcsőde vezetője.

A közgyűlés döntésének értelmében az új vezető Vida Dóra lett, megbízatása október 1-től kezdődően öt évre szól. Hozzátették, a hatályos jogszabályok alapján a személyi döntésekről a közgyűlés és az önkormányzat nem adhat ki több információt, a pályázati kiírás azonban nyilvános, a döntéshez Szakmai Eseti Bizottságot állítottak fel. Az önkormányzat azt is írja, köszönik az eddigi vezető munkáját, aki továbbra is a Bölcsődék Igazgatóságán folytathatja szakmai munkáját, és sok sikert kívánnak az újonnan megválasztott Vida Dórának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában