Búcsú

2022.04.28. 08:00

Kezdődik a ballagás: sok könny fog hullani

A hétvége a ballagások jegyében telik, tizenhárom középiskolában búcsúzik majd a vén diák. Utána pedig jöhetnek a vizsgák.

Agárdy Csaba

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Az első a dunaújvárosi Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola lesz, ott április 28-án, csütörtökön, 16 órakor kezdődik a ballagás. Pénteken összesen hét helyen búcsúznak el az iskolájuktól a diákok. A sort a Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium kezdi 13.45 órakor. A Dunaferr Szakközép- és Szakiskola 15.30 órakor rajtol a Vasmű téren. Mivel az intézmény „kétlaki”, ezért 17 órai kezdettel az Apáczai Csere János utcában is lesz búcsú. 
A Széchenyi István Gimnáziumban 15.45 órakor kezdődik a program. 
 

A középiskolai évek végén mindenki számára a legmeghatóbb pillanat a ballagás Fotó: archív

Több intézmény is 17 órától tartja pénteken a ceremóniát: a Bánki Donát Technikum, a Pannon Oktatási Központ, valamint a Hild József Szakközépiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium. A Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégiumban szombaton dél­előtt 10 órára várják a vendégeket. 
A dunaföldvári Magyar László Gimnáziumban szombaton 10.30 órakor, a pusztaszabolcsi SZC Szabolcs Vezér Gimnáziumban pénteken 16 órakor kezdődik a ballagás. 
 

Kérésünk: küldjék be a ballagási fotóikat a [email protected], és mi középiskolánkénti bontásban közzétesszük! Keressék, böngésszék a ballagási galériákat a duol.hu-n! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában