Dunaújváros

2021.12.06. 12:27

Elmarad a dunaújvárosi mozgáskorlátozott egyesület karácsonyi ünnepsége

Széleskörű konzultáció után elmarad a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesület december 8-ra tervezett év végi összejövetele.

A körülmények kedvezőtlen alakulása, nevezetesen a pandémia erőteljes terjedése és a hozzá kapcsolódó rendelkezések miatt az egyesület által a 2021. december 8. 16.00 órára a CAMPUS-ba meghirdetett mikulás, karácsony- és újév köszöntő, valamint évbúcsúztatója, elmarad – írja a mozgáskorlátozott egyesület honlapja.

Terveik szerint az elmaradt rendezvényt a farsangi időszakban, a körülmények figyelembevételével pótolják majd.

Az elnök és az alapító elnök által jegyzett tájékoztató szerint aki úgy tervezi, hogy az elhalasztott rendezvényen is részt kíván venni a színházi és más hasonló gyakorlatok alapján az erre rendezvényre befizetett részvételi díjak érvényesek. A részvételi szándékot jelezzék Marschalkó Ferencnének.

Azok, akik nem kívánnak részt venni a farsangi rendezvényen, a befizetett összeget a 2022. évi tagdíj rendezésre fordíthatják, vagy az összeg visszatérítését kérhetik.

Aki az összeg visszatérítését kéri, azt egy alkalommal (később meghatározandó időpontban) az egyesület irodájában Marschalkó Ferencnétől veheti át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában