továbbtanulás

2021.11.17. 10:00

Nyitott napot tartottak a Hildben és a Keriben

November 12-én és 13-án nyitott napot tartottak a Hild és Kereskedelmi iskolában. A cél az volt, hogy a leendő tanulók bepillantást nyerjenek az iskola életébe, információkat szerezzenek a képzési lehetőségekről.

duol.hu

A Hild iskola beszámolója:

Az általános tájékoztató után kiscsoportos formában, váltakozó helyszíneken ismerhették meg az érdeklődők építőipari, fa- és bútoripari, valamint kereskedelmi képzéseinket.

Magasépítő technikus tanulóink az építőipari tervezőprogram alkalmazási lehetőségeit mutatták be. Gyakorlati foglalkozásokon a díszítőfestés különböző formái, a díszburkolás és a mozaikkészítés került bemutatásra. A bátrabb tanulók madáretetőt és mécsestartót készíthettek, amit természetesen haza is vittek.

Fotók: dunaujvarosiszc.hu

A Hild iskola következő nyitott napjai:

2021. november 22. hétfő, 15-17 óra között,

2021. december 10. péntek, 15-17 óra között,

illetve előzetes egyeztetés alapján, más időpontban is: 06-25-400-530.

A Keri is megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt, íme a beszámolójuk: Szokták mondani, hogy könnyű a Kereskedelmi iskolának bemutatnia magát, mert csak sütni-főzni kell. Nos, ha van is benne valami, azért azt meg is kell ám csinálni!

A Kereskedelmi iskola november 13-án rendezte évi szokásos nyílt napját, ahová a pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákokat és szüleiket várták. És igen, valóban bele lehetett szippantani az iskola atmoszférájába, ami ezúttal (is) mennyei illatokat árasztott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában