szép eredmények

2021.02.04. 13:00

Szalonhajvágás és művészi remekek

Két tanulmányi sikerről számolt be a Lorántffy Zsuzsanna-technikum az elmúlt napokban.

Molnár Emese

A Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Közhasznú Egyesület online magyar bajnokságot rendezett az OMC online világkupa mintájára. A járvány­ügyi helyzet miatt fotópályázattal igyekeztek versenyzési lehetőséget biztosítani a nevezőknek: tanulók és felnőttek egyaránt megmérettethették magukat női fodrász, férfifodrász, smink és körmös szakágban is. A Lorántffy végzős fodrásztanulója, Szatmári Alexandra a tanulók női szalonhajvágás kategóriájában második helyezést ért el.

A Kultúr Krimó stúdiószínház és közösségi tér Aranyecset címmel rajzpályázatot hir­detett: egy szabadon választott magyar vershez kellett illusztrációt készíteniük a nevezőknek. Mintegy kétszáz alkotást küldtek be a felhívásra még decemberben. Tizenkilenc különdíjat osztott ki a zsűri, köztük a Lóri divat- és stílustervező diákjának, Hoffmann Dórának is, aki Tóth Árpád Kastély és temető című verséhez készített alkotást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában