jótékonysági futás

2020.09.23. 08:00

Közösségi, jótékony kocogás

Itt az őszi futószezon, és szeptember 26-án, szombaton, délelőtt 9.30-tól közösségi és egyben jótékonysági futásra hívnak mindenkit a szervezők a Dózsa Mozicentrumhoz.

Szabó Szabolcs

Fotó: © Zsedrovits Enikő

A rendezvény célja az autista és más egyéb fogyatékossággal élő gyerekek, felnőttek megismertetése az emberekkel, és az együtt mozgás öröme. Az utóbbi évekhez hasonlóan idén is csaknem egy 2 kilométeres szakaszt jelölnek ki a szervezők, amelyet futva, kocogva, illetve sétálva is lehet teljesíteni. A nevezési díj, amely egyben adomány is, 1000 forint személyenként. A nevezési díj teljes összege az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületének támogatására szolgál.

Futás, közösség, segítség – példaértékű rendezvény
Fotó: archív

A szombati futómatiné programja:

8.30: Nevezés, regisztráció, 9.10: megnyitó, 9.20: közös bemelegítés Erős Eszter, Millei Helga, Takács Attila útmutatása alapján, 9.28: galambröptetés, 9.30: start.

A rendezvény házigazdája Balogh Tamás, lapunk munkatársa, a népszerű rádiós riporter. A futás résztvevőit kis ajándékkal köszöntik majd a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában