A tizedik bálon is színvonalas műsorra számíthatnak a vendégek

2019.12.10. 10:00

Jövőre is lesz vállalkozók bálja

A városi kamara által szervezett vállalkozók bálja minden esztendőben színvonalas, sikeres, jó hangulatú rendezvény, amelyen az Év vállalkozása díjakat is átadják.

duol.hu

Fotó: HK

A következő bál időpontja: 2020. február 15. Ezt az időpontot érdemes már most bejegyezni a naptárainkba, nehogy megfeledkezzünk róla programjaink szervezésekor!

A jövő évi vállalkozók báljának a szervezése már megkezdődött a városi kamaránál. A műsorral, a báli zenével kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések, az biztos, hogy a tizedik bálon is színvonalas programban lesz része annak, aki ezt a szombat estét a szokásos helyszínen, a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénájában tölti.

Képünk az előző bálon készült
Fotó: DH-archív

A belépőket 2020. január 15-étől lehet megvásárolni a kamara székházában. A tombolanyeremény szokás szerint idén is jótékony célt szolgál majd.

Az asztalokat baráti társaságok szokták megtölteni, mielőbb vegye fel tehát a kapcsolatot ismerőseivel, s egyeztessék programjukat, hogy ott lehessenek 2020. február 15-én a vállalkozók bálján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában