próbálja ki

2019.08.28. 17:00

Játssz kisautó helyett igazi gépekkel!

Milyen egy útellenőri autó? Milyen hókotrót vezetni? Kik a közutasok és mi a munkájuk? Tavaly számos család volt országszerte kíváncsi arra, mivel tölti napját egy közutas, ezért idén 2019. szeptember 7-én, szombaton 10 és 15 óra között ismét Nyílt Nap lesz a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 1-1 megyei mérnökségén, ahol pár órára bárki közutassá válhat.

duol.hu

Minden kisgyerek tátott szájjal nézi az óriási gépeken dolgozó embereket, akik az utakat javítják. A Magyar Közút szeptember 7-i Nyílt Napján az álmok valóra válhatnak, és bárki bemehet a társaság egy-egy megyei mérnökségére és felülhet egy hókotróra, beülhet egy útellenőri autóba, megismerheti és láthatja a világot a közutasok szemével. A gyerekeknek további különleges programokkal is készülnek a közutasok, lesz például arcfestés, trambulin, KRESZ park és rolleres, valamint kerékpáros ügyességi akadálypálya is.

Vajon mit csinál egy hókotró jó időben? Hogy néz ki belülről egy úthenger fülkéje? Megannyi kérdés egy mérnökség életében, amelyekre most mind választ kaphatsz. Látogass el családoddal az dunaújvárosi mérnökség nyílt napjára, ahol nem csak a gépeinket nézheted meg testközelből, hanem szórakoztató programok is várnak!

👷 Mérnökség megismerése, beszélgetés a közutas mindennapokról

🚛 Ismerkedés a munkagépekkel

🎙 Diszpécseri helyiség megtekintése

🌫 Sótároló megtekintése

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában