Retróból nem árt a sok

2019.08.20. 10:00

Az idei utolsó Csillagfényes nyári zenés este

A kulcsi Duna-partot, a hajóállomást, és az augusztus 17-én megrendezett remek nyáresti programot ezúttal láthatóan felfedezték maguknak a szombat esti csillagfényes romantikára vágyó kulcsiak.

Török Tímea

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

A hajóállomáshoz vezető kanyargós utakon sétáló családokkal, párokkal találkozhatott mindenki, aki maga is ellátogatott az idei utolsó Csillagfényes Kulcsi Esték rendezvényre. A hajóállomáson a zenét élvezők mellett volt hely és mód elvonultan beszélgetni, vagy a gyerekeknek kicsit játszani is. A Jövő Kulcsa Egyesület ötlete nyomán és szervezésében a zenés rendezvénysorozat a harmadik állomásához érkezett. Este héttől a gyönyörű dunai panorámát, az SZMK Retró Zenekar zenéje egészítette ki.

A három tagú dunaújvárosi banda elhivatottságát a nosztalgia hangulatának és a retró érzésének a megteremtése iránt hatásosan interpretálta. Sokan énekeltek velük együtt, néhányan még táncra is perdültek.

Ezért nyugodtan kijelenthető, hogy a várakozásoknak megfelelően a szervező civil egyesület harmadik és egyben idei befejező bulija óriási retróparti volt, amelyet egy másik kulcsi civil szervezet a Vidám Emberek Közössége versmondói egészítettek ki. Csuhai Gyulánétól A falu végén kurta kocsma című Petőfi-verset, Kaiserné Gödöny Erzsébettől pedig a Tanulj című Menyhei Mária-költeményt hallgathatták meg az érdeklődök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában