Parázslatos indulás

2019.05.25. 08:30

Kezdetét vette a háromnapos családi hétvége

Koncertekkel kezdődött a Parázs Varázs maratoni hétvége első napja. Már ma is nagy tömeg szórakozott az alsó Duna-parton.

Tóth Alexandra

A hét baljós időjárási körülményei megfordulni látszanak, hogy bátran látogathassanak el a szórakozni vágyók a családi hétvégére.

A pénteki első napon kora este kezdődtek a színpadi programok, a hangulatot a mai tinédzser korosztály egyik kedvenc hazai hiphop/rap/pop előadója, az AK 26 alapozta meg.

Felszabadult rajongók, bulizó városiak lepték el az alsó Duna-partot már pénteken
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Izgatottan tomboló tinilányokból és minden szöveget fejből fújó fiúkból nem volt hiány, majd az X-faktor egykori győztese, Vastag Csaba vette be a színpadot. Utána újra egy aktuális kedvenc, a Follow the Flow játszott a népes rajongótábor nagy örömére. Egy gyors műfajváltást követően a Zorall csapott a húrok közé, de az este ezzel még nem ért véget. A sörsátorban DJ Navidal és Bogó szolgáltatta az elektronikus zenét, amire hajnalig táncolhattak azok, akik bírták szusszal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában