Jön a folytatás a „csibészek” részéről

2019.01.14. 18:00

Ismét a Jószolgálati Otthont támogathatjuk

Városunk egyik kedvelt gyorsétterme, a Csibész Csibefaloda úgy döntött, azontúl, hogy ízletes és bőséges baromfiételeivel elégedett vendégek százainak tölti meg a hasát, más módszerrel is mosolyt csal az emberek arcára.

Tóth Alexandra

Egy decemberi akciójuk során minden megvásárolt fogás árából 200 forintot a Jószolgálati Otthon Közalapítvány fiataljai számára ajánl fel. A kezdeményezés sikerességét bizonyítja, hogy nem kevesebb, mint 248 400 forintot adhatott át a csibészek csapata az otthon és gondozottjai számára.

Csibészek és jószolisok a decemberi adomány átadása alkalmából
Fotó: archív Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Kecskés Rózsa és kis csapata rendkívül hálás volt az adományért, és a fiatalok mindezt egyik kedvenc tevékenységükön keresztül hálálták meg: kézműveskedtek, kreatívkodtak és elkészítettek jó pár csibés hűtőmágnest, amelyek a megszólalásig hasonlítanak az étterem logójára.

Szabó Ferenc, az étterem vezetője azonban továbbra sem szeretné abbahagyni az adakozást. Fontos számára, hogy mosolyt csalhasson a jószolisok arcára, így újabb segítő felhívást tett közzé a Csibész Csibefaloda Facebook-oldalán, amelyet a csibefejek ihlettek. Ezúttal, ha támogatni szeretnénk a Jószolgálati Otthont, nincs más dolgunk, mint hogy legalább 4 ezer forint összegben vásároljunk az étteremből, akár helyszíni fogyasztással, akár házhoz szállítással, és máris ajándékba kaphatunk egy csibés mágnest. Aki nem szeretne ennyit költeni, vagy egyáltalán nem éhes, viszont szívesen segítene a gondozottakon, az jelképes, 600 forintos összegért megvásárolhatja az aranyos baromfikat. Bízunk benne, hogy a Csibész Csibefaloda jó szándéka valamennyi városit adományozásra késztet majd. TA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában