DUNAÚJVÁROSIAK, DUNAÚJVÁROSIAKÉRT!

2018.11.08. 16:00

Egy cipősdoboznyi szeretet

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezi az „Adventi Forgatag 2018„ rendezvényt, melynek lebonyolítója a Tourinform Iroda. A rendezvény részeként a korábbi években útjára indítottuk az Angyaldoboz kezdeményezést!

duol.hu

A karácsony az egyik legszebb ünnepünk, minden gyermek várja a Jézuskát, lesi, lapul-e ajándék a karácsonyfa alatt. Szívszorító egy szülőnek, ha a vágyódott ajándék nem kerülhet a fa alá, nem láthatja azt az örömteli pillanatot gyermeke szemében, mikor kibontja a csomagot.

Felhívásunkkal ezúttal is ezen szeretnénk segíteni!

Kérnénk azon szülőket, cégeket, vállalatokat és vállalkozásokat, akiknek lehetőségük van segíteni, tegyék meg oly módon, hogy a környezetükben feleslegessé vált játékokat, könyveket, társasjátékokat, írószereket, tegyék bele egy dobozba (nemmel, korral megjelölve) és adják le a megadott pontokon.

Természetesen, ha mód van rá, nemcsak használt játékokat fogadunk.

A felajánlott dobozok a dunaújvárosi Útkeresés Segítő Szolgálat és Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Szervezete közreműködésével jut el oda, ahol igazán szükség van rá. Azért, hogy az ajándékok időben a családokhoz érkezzenek, 2018. november 12-től 2018. december 7-ig várjuk a felajánlásokat!

Gyűjtőpontok, ahol az Angyaldobozokat le lehet adni – Tourinform Iroda – Dunaújváros, Vasmű út 10/a. – MMK – Dunaújváros, Apáczai Csere János u. 11.

További információért hívják a Tourinform Iroda munkatársait a 0625/500-148, vagy a 0630/5589365-as telefonszámon!

Tegyünk azért, hogy minden családnak és gyermeknek örömteli lehessen a karácsony!

Ezek is érdekelhetik