szerepelnek a növendékek

2018.05.23. 08:00

Parádés kulturális szezonzárót tart az adonyi művészeti iskola

Évzárójához érkezett a művészeti iskola: bemutatók sora következik.

Pekarek János

Két koncertet is adnak a következő napokban az iskola zene tanszakosai Fotó: archív

Elérkezett az adonyi művészetkedvelők nagyon várt szezonja: a következő napokban, hetekben sorra rendezik vizsgabemutatóikat a helybéli Szent István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola különböző tagozatai, ami ismét páratlan nyüzsgést jelent majd a kisváros kulturális életében.

Az adonyi művészeti iskola kortárs táncosai ezúttal is változatos programmal készülnek Fotó: archív

Elsőként a művészeti iskola kortárstánc-tagozatos növendékei lépnek színpadra, május 25-én, csütörtökön este hat órától, a Közösségi Kulturális Központ és Könyvtár nagytermében. A műsoron a Hair és a Macskák musicalekből, valamint a Gyermekjátékok és a Vázlatok című műsorokból összeállított program szerepel.

A zeneművészet tanszak két koncerttel is jelentkezik a sorozatban. Előbb május 29-én, kedden 17 órától, ugyancsak a művelődési házban lesz egy előadásuk, majd június 1-jén, pénteken ugyanott, szintén este öttől adnak vizsgakoncertet.

Május 31-én, csütörtökön 16 óra 30 perckor nyílik az intézmény képzőművészet tagozatának kiállítása az általános iskola aulájában: itt egy év munkájának legszebb darabjait láthatják az érdeklődők.

Két koncertet is adnak a következő napokban az iskola zene tanszakosai Fotó: archív

Végül június 2-án, az iskola tornacsarnokában 18 órától lépnek fel a néptánc tanszakos növendékek Gyöngyök című előadásukkal. Minden bemutatóra díjtalan a belépés!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában