önmagukat is formálják

2018.03.20. 10:00

Az év polgárőre cím megyei nyertese Dózsa György

Az évzáró közgyűlésen adta át a jutalmakat, díjazásokat a megyei polgárőr szövetség. A perkátai egyesület 2017-ben is kiemelkedően teljesített.

Horváth Dóra

Dózsa György kapta Az év polgárőre címet Fotó: HD

A közelmúltban tartotta meg a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség a 2017-es évet lezáró közgyűlését Székesfehérváron. A gyűlés során Cseh István, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke tartott beszámolót a szövetség tavalyi évi tevékenységéről, valamint ismertette a polgárőrség 2018-as kiemelt programját: család-, gyermek- és ifjúságvédelem. A résztvevők megtudhatták továbbá, hogy Fejér megyében 101 egyesület működik, amelyeknek összesen 3679 polgárőr tagja van.

Az évzáró közgyűlésen képviseltette magát a Perkátai Polgárőrség is, Horváth István elnök, valamint Dózsa György, a Perkátai Polgárőrség felügyelőbizottságának elnöke. A perkátai egyesületet ismét nagy megtiszteltetés érte a megyei szövetségtől: Dózsa Györgyöt az elmúlt év során végzett aktív tevékenységéért a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség Az év polgárőrének választotta.

Dózsa György kapta Az év polgárőre
címet Fotó: HD

Dózsa György a Perkátai Polgárőrség egyik alapító tagja, a kezdetektől részt vesz az egyesület munkájában. Saját elmondása alapján a tevékenységük során nemcsak a „rossz­fiúkat”, hanem önmagukat is formálják, ezáltal egy erős közösséget építenek.

– Nagy megtiszteltetés Az év polgárőre cím számomra – nyilatkozott. – Az egyesület tagjai különböző személyiségek, ennek ellenére közös célért tudunk dolgozni, aminek eredményeképpen javulhat a település lakóinak biztonságérzete.

A közgyűlésen a Perkátai Polgárőrség tárgyi jutalomban is részesült a rendőrséggel történő kooperatív munkájáért. A jutalmat dr. Varga Péter dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában