Az utolsó lehetőség

2018.02.05. 09:00

Ma ismét nyílt napon várja leendő hallgatóit a DUE

Ma délelőtt várja az intézmény képzései iránt érdeklődőket a helyi egyetem, amely értékes nyereményjátékokkal is csábítja leendő hallgatóit.

Szabó Szabolcs

Fontos döntések egy jövőbeli karrier szempontjából – érdemes hát tájékozódni a mai nyílt napon is Fotó: ZsE

Alig tíz napjuk maradt a végleges döntésre a hazai felsőoktatásba vágyóknak, ugyanis – a korábbi évekhez hasonlóan – a rendes felvételi eljárás határideje 2018-ban is február 15. A következő másfél hét tehát minden bizonnyal izgalmasan telik majd a felvételizőknek és a tehetséges jövőbeli hallgatókra vadászó intézményeknek is. A felvételi eljárás hajrájában a Dunaújvárosi Egyetem is mindent megtesz annak érdekében, hogy teljeskörűen bemutassa vonzó képzési kínálatát a helyi campus iránt érdeklődőknek.

Nyílt nap – 2.0 címmel február 5-én, azaz ma reggel kilenc órakor az intézmény A jelzésű épületegyüttesében indul a felvételi eljárásra élesített programsorozat. Felvezetésként „Ismerj meg minket” mottóval mutatkoznak be a DUE szakjai, szakkollégiumai és a diákélet meghatározó szervezetei.

Fontos döntések egy jövőbeli karrier szempontjából – érdemes hát
tájékozódni a mai nyílt napon is
Fotó: ZsE

A hivatalos megnyitó 10 órakor kezdődik, itt minden érdeklődő részletesen is bepillanthat a modern campus mindennapjaiba.

A felvételi tájékoztatót követően tartják a nyereményjáték sorsolását, majd campustúrával zárul a nyílt nap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában