A legjobb tollú diákok

2018.01.18. 15:00

Átadtuk a SÉTA Aranytoll Díját és az elismerő okleveleket

Díjátadó ünnepségre vártuk a Sajtó és Tanulás (SÉTA) programunk legtehetségesebb fiataljait és tanárait szerdán.

Körmendi Erzsébet

A SÉTA-programunk őszi kurzusának zárásaként Aranytoll Díjat vehetett át Badar Lili, a DSZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziumának 11/d osztályos tanulója, programvezető tanára Nagyé Fauszt Csilla.

A Sajtó és Tanulás (SÉTA) program díjazottjai: (elöl balról) Kugler Szilvia, Garbacz Beáta, Badar Lili, Torma Rebeka. Felkészítő tanáraik (hátul balról) Libor Éva, Dukai László, Nagyné Fauszt Csilla, Pintérné Szatmári Angéla
Fotós: Zsedrovits Enikő

Meghívtuk a tegnapi díjátadó ünnepségünkre a partnerintézményeink legtehetségesebb „tollforgatóit” is, vagyis azokat a tanulókat, akik az őszi időszakban iskolájuk legaktívabbjai voltak, és öröm volt velük dolgozni. Őket elismerő oklevéllel jutalmaztuk a remek írásaikért, és köszöntük meg a közreműködésüket. Oklevelet vehetett át kimagasló teljesítményéért, Garbacz Beáta, a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium 12. évfolyamos tanulója, programvezető tanára Dukai László; Kugler Szilvia, a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 11/3. osztályos tanulója, tanára Libor Éva; valamint Torma Rebeka, a DSZC Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája 14/A osztályos tanulója, tanára Pintérné Szatmári Angéla. Gratulálunk a díjazottjainknak és tanáraiknak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában