ÍGÉRETES NYEREMÉNYEKET OSZTANAK KI

2021.01.07. 19:00

Bohócdoktoros alkotói pályázatot írtak ki

Az egészséges életmód és a pozitív gondolkodás népszerűsítése a célja egy jópofa pályázatnak, amelyen gyerekek és akár felnőttek is indulhatnak.

Bokros Judit/FMH

A kórházi környezetbe vidámságot csempésző bohócdoktorok tevékenységéről talán már sokan hallottak. Az általuk biztosított segítségnyújtás, lelki támogatás fontosságát is lehet ábrázolni azon az alkotói pályázaton, amelyet a Mátrix Közhasznú Alapítvány Bohócdoktor Csapata hirdetett meg az Én Bohócdoktorom címmel.

Az a cél, hogy népszerűsítsék az ifjúság körében az egészséges életmódot és a pozitív gondolkodást. A pályázók a betegség, a gyógyítás, a gyógyulás, az optimizmus, az összefogás témájában mutathatják be gondolataikat az alkotásokon, megjelenítve a bohócdoktorok fontosságát.

A pályázatra rajzokat és festményeket várnak, stílusbeli vagy egyéb megkötés nélkül. A művek ideális mérete A4-es vagy A3-as. Jelentkezni három korcsoportban lehet: 8 év alattiak (óvodás – kisiskolás), 8–15 éves kor közöttiek (iskolás) és 15 év felettiek (fiatal, illetve felnőtt). Osztályok és csoportok is pályázatnak.

A pályázatokat postai és digitális úton is be lehet nyújtani.

A postára adási határidő 2021. április 12-e, hétfő, az eredményhirdetés április 26-a. A legjobb alkotások 500.000 forint összdíjazásban részesülnek, és azokból a gyermekeknek ingyenes plakát, matrica, kiadvány készülhet.

A részletes feltételek és a beadási címek a www.matrix­alapitvany.hu oldalon érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!