Baleset

2023.07.03. 15:23

Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó Dunaújvárosban - Galériával frissítve

Lezárták a Papírgyári út érintett szakaszát a baleset miatt.

Duol.hu

Fotó: LI

Frissítve 15:55

A Papírgyári út 17 magasságában ütközött a két autó a délutáni órákban. A Citroen Jumper kisteherautó a város irányába haladt, amikor vélhetően rosszullét miatt áttért a szembejövő sávba, ahol egy BMW személyautóval ütközött. Az ütközés következtében légzsákok mindkét járműben kinyíltak. A kisteherautó vezetőjét - aki nehézlégzésre panaszkodott - a mentők a helyszínen igyekeznek ellátni, a BMW söfőrjét vélhetően kivizsgálásra a Szent Pantaleon Kórházba szállítják majd. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességben lezárták az utat, így az erre közlekedőknek nagy kerülőt kell tenniük, miután a Kandó Kálmán téri munkálatok miatt a város azon bejárata sem használható teljes kapacitásban.


Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Dunaújvárosban, a Papírgyári úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett végzik a munkálatokat, írja a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában