Életveszélyes állapotban

2023.04.20. 14:55

Öngyilkossági kísérlet Óvárosban - Mentőhelikoptert is a helyszínre riasztottak

Molnár Emese

A mentőhelikopter a köztemető melleti zöld terüeten szállt le

Fotó: Jiling Krisztián András / olvasó

Többen jelezték, hogy rendőrautók és mentőautók siettek tegnap (április 19-én) a késő délutáni órákban Óvárosba, a Viola utca felé. A közösségi oldalon arról is megosztottak egy fotót, hogy mentőhelikopter szállt le a temető melletti nagyobb füves területre. Utánakérdeztünk a rendőrségnél és az Országos Mentőszolgálatnál is arról, hogy milyen ügyhöz riasztották őket.

Fotó: Jiling Krisztián András / olvasó

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta válaszában, hogy „2023. április 19-én 17 óra 38 perckor Dunaújvárosból,  a Viola utcából öngyilkossági kísérletről érkezett bejelentés a rendőrségre. Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja”.

A mentőszolgálat szűk egymondatos tájékoztatójából megtudhattuk, hogy a helyszínről egy férfit súlyos életveszélyes állapotban légi úton szállítottak kórházba – de jelenlegi állapotával kapcsolatban többet nem közöltek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában