Eltűntként keresték a férfit

2023.04.27. 15:03

Dunaújváros után borzalmas gyilkosság Nógrádban is

Eltűntként keresték a férfit, néhány nap múlva elhunytként találták meg a rendőrök.

Várkonyi Zsolt

Forrás: police.hu

Bizonyára sokan emlékeznek arra a tragédiára, ami tavaly szeptemberben Dunaújvárosban történt, amikor is egy 62 éves dunaújvárosi férfi megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette. A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtés során a férfi által használt kistehergépkocsiban felesége testrészmaradványait találták meg. 

Úgy tűnik az elkövetők nem válogatnak a módszerekben, hiszen Nógrádban egy újabb borzalmas gyilkosság korbácsolta fel a kedélyeket. A rendőrök napok óta kerestek egy eltűnt férfit. Nógrád megyében a Pásztói Rendőrkapitányság által 2023. április 25-én indított körözési eljárás során, a végrehajtott széles körű adatgyűjtés eredményeként megállapította, hogy egy 33 éves bujáki férfit a vele egykorú ismerőse április 23-án oly módon bántalmazta, hogy az elszenvedett sérülésekbe a férfi belehalt. Ezt követően az elkövető az áldozat testét a település közelében, egy erdős részen, egy régi temetőben elásta. A két férfi korábban gyerekkori barátok, iskolatársak voltak. 

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a 33 éves helyi lakost gyanúsítottként kihallgatta, őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására az ügyészségen – írja a nool.hu. 

Sajtóinformációk szerint a gyilkos reménytelenül szerelmes volt az áldozat feleségébe. A meggyilkolt 33 éves férfi három kisgyermek édesapja volt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában