Baleset

2023.04.29. 18:48

Árokba hajtott egy autó Baracsnál, mentőhelikopterek érkeztek a helyszínre - galériával frissítve

duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Frissítve 23:15

A műszaki mentés és a baleset helyszínelése befejeződött, így ismét zavartalan a forgalom a térségben, írja legfrissebb tájékoztatójában a rendőrség. 

Frissítve 19:56

A rendőrség friss tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Dunaföldvár irányából Dunaújváros irányába, amikor –eddig tisztázatlan körülmények között- az úttestről letért és árokba hajtott. A járműben utazó mind a négy fő megsérült, őket mentőhelikopterrel szállították kórházba. A baleset helyszínén jelenleg rendőri irányítás mellett, egy sávon halad a forgalom.

Frissítve 19:19

Nem hivatalos információnk szerint jelenleg félpályás útzár van érvényben. 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. április 29-én 17 óra 30 perc körül a 6-os számú főút 80-as kilométerszelvényében, Baracs térségében, ahol egy személygépkocsi-eddig ismeretlen körülmények között- az árokba hajtott. Jelenleg teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, az arra közlekedőket Kisapostag felé terelik, olvasható a police.hu-n. A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy a járműben négyen utaztak, egyiküket a dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltók szabadították ki.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő
Fotó: Dort Krisztián

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában