Rendőrségi hírek

2022.01.15. 15:00

Ez történt az elmúlt 24 órában

police.hu

A Móri Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2022. január 14-én 9 óra 50 perckor ellenőrzött a 8204-es számú főút 5-ös kilométerszelvényében egy személygépkocsit, hozzá kapcsolt pótkocsit, valamint sofőrjét és két utasát. Mivel tudomása volt arról, hogy egy kincsesbányai ingatlanból nemrég eltulajdonítottak két darab laprugó köteget -aminek értéke több tízezer forint- ezért átvizsgálta a járművet, melynek során meg is találta az említett tárgyakat. A három móri lakost az egyenruhások előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd fogdába szállították, írja a police.hu.

A rendőrök 2022. január 14-én 12 óra 21 perckor a 7-es főút 85-ös kilométerszelvényében, Polgárdi közelében ellenőriztek egy járművezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a 31 éves enyingi lakos körözését rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott közel százezer forintos pénzbírságot nem fizette meg. A járőrök a férfit előállították, majd a pénzbírság befizetését követően szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában