A hétvége fosztogatói

2018.05.29. 11:30

Mindent vittek: mobil, grillező, laptop, ital volt a zsákmány

Tolvajokat fogott a rendőrség az elmúlt hétvégén lezajlott családi rendezvényen, az elkövetők leginkább a Parázs Varázson voltak aktívak: gyakorlatilag mindent vittek!

Szabó Szabolcs

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre az alábbi információkat közölte: „A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség, illetve több rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves és egy 35 éves nagyvenyimi, valamint egy 38 éves előszállási lakos ellen.

Gázrózsákat is találtak a rendőrök Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján a három férfi 2018. május 27-re virradóan egy dunaújvárosi rendezvény helyszínén, az ott felállított sátrakból mobiltelefon készülékeket, laptopot, grillező berendezést, valamint a működtetéséhez szükséges tartozékokat, illetve több üveg szeszes italt tulajdonított el. A sértettek bejelentését követően a rendőrök a polgárőrökkel, illetve a biztonsági szolgálat munkatársainak közreműködésével rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, majd elfogásukat követően előállították őket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Grillező üstöt a legmegfelelőbb helyről – az elkövetők nem szerénykedtek: egy-egy üst sem jelentett számukra akadályt Fotó: police.hu

A családi hétvége idején a rendőrség a gépjárművezetőket is ellenőrizte. Lapunk kérdésre a Fejér Megyei RFK munkatársa, Sípos Mónika rendőr főhadnagy elmondta, vasárnap 5 esetben (3 bűncselekményi eljárás, 2 közigazgatási eljárás) intézkedtek ittas járművezetővel szemben a rendőrök.SzSz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában