Offline lehetnek ők is vasárnap

2024.05.25. 10:00

Kamaszoknak is jár a gyereknap

A Zsendülő Kamasztér és Élménystúdió vasárnap 10 és 15 óra között várja a játszani szerető kamaszokat.

Fekete Györgyi

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Nem csak a kisebb gyermekeké a gyereknap. Igazolja ez azt is, hogy a Zsendülő Kamasztér és Élménystúdió vasárnap 10 és 15 óra között várja a játszani szerető kamaszokat. Kaiser Anikó a program egyik szervezője elmondta, hogy az ötletet az adta, hogy a kisebbeknek sok helyen, sokféle programot szerveznek ilyenkor, de mi van a nagyobbakkal?  Ráadásul a problémát maga is teljesen átérzi, hiszen két kamasz fiú édesanyja:

Ezért gondoltunk egyet, leszerveztünk egy jó helyszínt, összeszedtünk a GÉMKLUB jóvoltából 20-25 menő és aktuális társasjátékot, amit kipróbálhatnak a résztvevők, illetve kitaláltunk jó kis kihívásokat, feladatokat. 

Nem csupán a gyermekeket, hanem a szüleiket is várják a rendezvénynek helyszínt biztosító Waldorf iskolában (Dunaújváros, Lengyel köz 2.), ahol a társasjáték barlang mellett lehet számháborúzni, lesz kreatív műhely rész is, ahol a érzelmi illatot lehet kreálni, és ásvány-karkötőket  készíteni.

A belépés a társasjáték barlangba és a programokra ingyenes. Kizárólag  az alapanyagokat tartalmazó szolgáltatásokért kreatív sarok,és  érzelmi illat- valamint ásványkarkötő-készítésért kell némi térítési díjat fizetni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában