A JUVE szervezésében

2023.12.04. 12:00

Mozgás, csapatmunka és tisztességes versengés

A Jövő Új-Városáért Egyesület (JUVE) december 1-jén folytatta a Sportolj Dunaújváros elnevezésű sorozatát, a programon ezúttal középiskolás csapatok mérhették össze gyorsaságukat és ügyességüket egymással.

Molnár Emese

Forrás: Sportolj Dunaújváros Facebook-oldal

Nem ez volt az első alkalom, hogy a JUVE pályára hívta a helyi intézmények diákjait, hiszen már tavaly is rendeztek számukra váltóversenyt - ahogy az általános iskolák fiataljainak is.

 

Izgalmakkal tarkított, remek hangulatban zajlott

A viadalnak (mondhatni már hagyományosan) a Dunaferr Technikum Apáczai úti tagintézményének tornaterme adott otthont. Hét intézmény, a Dunaferr, a Kereskedelmi, a Lorántffy, a Rudas, a Pannon, a Bánki és a Széchenyi középiskola jelezte részvételét, a csapatok tagjait pedig fiúk és lányok is erősítették. Elsőként Dr. Csikós Árpád, a JUVE kommunikációs vezetője köszöntötte a fiatalokat, majd egy közös bemelegítés után kezdték el a különböző feladatokból álló sorversenyt, amely izgalmakkal tarkított, remek hangulatban zajlott. Az összesített eredmények alapján a Széchenyi gárdája lett az első helyezett, a második helyen a Dunaferr fiataljai végeztek, míg a harmadik dobogós helyezést a rudasosok érték el. 

 

Mint azt Bükki Miklós, a JUVE elnöke fogalmazta, 

a mozgás, a csapatmunka és a tisztességes versengés olyan értékek, amik egy életen keresztül elkísérik az embert, éppen ezért gratuláció jár a váltóversenyen résztvevő valamennyi diáknak, akik ezzel példát mutattak társaiknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában