LEGYÜNK FIGYELMESEK

2021.09.23. 07:00

A legapróbb részletek is fontosak lehetnek egy online vásárlás során

Az online vásárlás kétségtelenül beszivárgott az életünkbe az elmúlt másfél év során. Mire érdemes figyelni akkor, ha bútorainkat is az online térben szeretnénk kiválasztani?

Héjj Vivien/FMH

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Az online vásárlás egyik nagy előnye, hogy a vásárlók megoszthatják tapasztalataikat az adott termékkel kapcsolatban, így a hozzászólások között olyan terméktulajdonságokra is fény derülhet, amelyek a hivatalos leírásból kimaradtak, így még reálisabb képet kaphatunk az adott bútordarabról.

Előfordulhat, hogy nem azt kapjuk, amit vártunk, ám a reklamációkor az is megeshet, hogy azt a választ kapjuk: amit kifogásolunk, azt feltüntették a termékleírásban. Érdemes elejét venni az ilyen jellegű problémáknak azzal, hogy mindig alaposan, részletekbe merülve elolvassuk a termék adataira vonatkozó sorokat.

Vásárlás előtt szánjunk időt a bútorok pontos méreteinek a tanulmányozására! Ragadjunk mérőszalagot és győződjünk meg róla, hogy a termék paraméterei passzolnak az általunk megálmodott helyre!

Rendelés előtt minden esetben tájékozódjunk a szállítás várható idejéről, módjáról és az szállítással együtt járó pluszköltségekről – írja a feol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában