Europe Direct

2021.05.14. 12:00

Virtuális Futást rendezett az Európa Nap alkalmából a Fejér Megyei Kormányhivatal

A Fejér Megyei Kormányhivatal által működtetett Fejér Megyei Europe Direct iroda az egészségügyi helyzetre való tekintettel a hagyományos Európa Nap futását idén rendhagyó módon rendezte meg.

kormányhivatal

Forrás: Shutterstock

A résztvevők ez alkalommal úgynevezett Virtuális futáson vehettek részt, amely során a kiválasztott távot 2021.május 7. hajnaltól május 9. éjfélig bármikor teljesíthették, és arról fotódokumentációt küldtek a szervezőknek.

Az Európa Nap alkalmából megrendezett sporteseményen mindenki részt vehetett; kicsik és nagyok egyaránt, valamint családok, sportolók és egyesületek is.

Az előzetes regisztrációt követően 176 futó teljesítette az 1,5,10 és 15 km-es távot, amelynek helyszíne Fejér megye területe Pákozd, Gárdony, Velence, Szabadbattyán, Pusztaszabolcs, Enying és Székesfehérvár) volt.

A futók díjazása kategóriánként egy Decathlon-ajándékutalvány volt 20.000, 15.000 valamint 10.000 Ft értékben, amelyet a rendezvény fővédnökeként dr. Simon László kormánymegbízott sorsolt ki. A sorsolást két volt élsportoló, Kaufer Tamás valamint Szabolcs Ferenc segítették.

(Fejér Megyei Kormányhivatal)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában