Akár meglévő kapcsolatát is feldobhatja vele

2019.12.01. 15:00

Tanulható a flörtölés

Nemcsak a társkeresésben van jelentős szerepe a flörtölésnek, hanem feldobhatja vele a meglévő kapcsolatát is. A flört célja lehet ismerkedés, de akár egy kis játék is a párjával.

mw

1. Becserkészés

A szemkontaktus megteremtésével indul minden. Nem kell bámulnia a kiszemeltet, elég, ha pár pillanatra mélyen a szemébe néz, majd elfordítja a tekintetét. Ezt megteheti többször egymás után, hiszen ebből le tudja mérni, kölcsönös-e az érdeklődés. Ha úgy látja, hogy igen, akkor mosolyogjon rá a kiszemeltre.

Összenézés és összemosolygás után bátran kezdeményezhet
Fotó: pixabay

2. A másikon a sor

Egyenjogúság ide vagy oda, még ma is jólesik a nőknek, ha az első lépést a férfi teszi meg. Ha az összemosolygás megvolt, és elég bátor az illető, akkor oda fog menni. Persze, előfordulhat, hogy bár egyértelműen látszik rajta az érdeklődés, mégsem mer lépni. Ilyenkor kedvesen, de határozottan ön is odamehet hozzá.

3. Miről társalogjanak?

Ne próbáljon frappáns szövegekkel bevágódni! Inkább egyszerű, pozitív témákat dobjon fel, hogy egy könnyed hangvételű beszélgetés alakulhasson ki. A párbeszéd közben nézzen a kiszemeltje szemébe!

4. Jöhet a testbeszéd!

Nem kell túlzásokba esni, de azért néhány jól irányzott mozdulattal jelezheti a másiknak, hogy vonzónak találja. Játszadozzon egy hajtincsével, rebegtesse a szempilláit, de mindez hasson természetesen! A legfontosabb lépés pedig az, amikor teljes testével az illető felé fordul.

5. Egyértelmű jelzések

Egy ponton túl a finom érintések is beleférnek a flörtbe. Ám mielőtt hozzáérne a másik karjához, gondolja végig, hogy mi a célja. Ha nem a párjáról van szó, és nem akarja tényleg elcsábítani, bánjon óvatosan ezekkel a gesztusokkal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában