A tehetséges tanulóik javára

2019.12.05. 18:00

Jótékonysági délután a Gárdonyi Géza Általános Iskolában

Együtt, egymásért – ezt a címet adta Szerecz Róbert főszervező annak a jótékonysági eseménynek, amivel a Gárdonyi Géza Általános Iskola tehetséges tanulóit segítik majd.

Tóth Alexandra

Szerecz Róbert szinte minden rendezvényükön fellép

Fotó: archív

A jelképes belépőből származó bevételt tehetséggondozáshoz szükséges eszközökre, versenyek nevezési díjára fordítják majd.

Tavaly decemberben volt az első hasonló megmozdulás, akkor még szerény részvétellel, de a táncpedagógus lapunknak azt mondta, szeretné, ha ebből hagyomány válhatna és évről évre több résztvevő segítene az iskolának a céljaik elérésében.

Szerecz Róbert szinte minden rendezvényükön fellép Fotó: archív

Délután négy órakor kezdenek majd egy Mikulás-focival, a kupán szülők, tanárok és diákok is részt vesznek majd. Öt órakor nyílik a kiállítás, s ezen a diákok és a tanárok képzőművészeti alkotásait nemcsak megtekinthetik, hanem meg is vásárolhatják a látogatók. Végül fél hattól Szerecz Róbert invitálja egy közös zumbázásra a megjelentetik, majd az iskola tánctagozatos diákjainak bemutatója következik. Az este folyamán a vöröskereszt jóvoltából ingyenes és térítésköteles egészségügyi szűréseken is részt vehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában