Double Deegre

2019.10.17. 09:00

Nemzetközi kapcsolatok a DUE-n!

Országosan köztudott, hogy a Dunaújvárosi Egyetem kimagaslóan sok nemzetközi kapcsolattal rendelkezik!

duol.hu

A Dunaújvárosi Egyetem nemzetközi partnereinél az egyetem hallgatói egy, vagy akár több szemesztert is el tudnak tölteni, hogy tanulmányaikat gyarapítani tudják, és akár „Double Deegre” képzésre is tudnak jelentkezni.

A Dunaújvárosi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Irodája koordinálja az intézmény ezen tevékenységét, és segíti a hallgatók beilleszkedését. A közel 100 külföldi hallgató számos országból érkezett az intézménybe. Kultúrájuk megismertetése és bemutatása az „International Club DUE” rendezvénnyel és a Nemzetközi Hét eseménnyel biztosítanak lehetőséget. Korábban már az egyetem honlapja írt róla, hogy átadásra került egy Azerbájdzsán – Dunaújvárosi Egyetem könyvsarok, amelyről itt olvashatnak, továbbá Kínában megnyitotta a DUE a második irodáját, amelyről pedig itt olvashatnak!

Az alábbi képen mutatjuk, hogy a Dunaújvárosi Egyetemnek mennyi, és melyik országokkal van bármilyen együttműködése! Válaszd te is a DUE-t és utazd körbe velünk a világot! – Írja az uniduna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában