dunaújváros

2019.04.10. 18:30

Kanapé a természetben

Ezt miért kellett? Merül fel jogosan bennünk a kérdés!

duol.hu

M. Roland szervezésében már volt egy sikeres szemétszedés a városunkban, amelyen a polgármester is részt vett. Nem áll le a csapat, még várják a jelentkezőket a következő akcióra, hiszen van tennivaló bőven.

Kedves olvasónk, M. Roland küldte nekünk az alábbi fotót:

Fotó: olvasói amatőr

Roland így kommentálta a képet:

Kényelmesen nézni a természetet nem pont így kellene. Mivel itt lakom Dunaújvárosban, lent a Szabad-strand mellett, szeretem a szép zöld övezetet. De van, hogy egy kis szemét megzavarja ezt a szép panorámát. Olyankor összeszedem és beledobom a kukába. De ez most nagyobb falat. Ezt nem tudom kidobni. Igaz kellene pad a Szabad-strand és környékére de nem így gondoltam a megvalósítást.

Szeretném kicsit buzdítani a tömeget; nem szégyen más után össze szedni a szemetet, inkább az a szégyen ha valaki eldobja.

Most újra lesz egy akciónk, a TeszedDunaujvaros akció, mivel az előző sikeres volt. Május 4-èn lesz a következő, a vasmű melletti nagy erdőben fogjuk összeszedni a szemetet. Ez elég nagy terület, ide kellünk majd páran.

Kérem, akit érdekel lépjen be a Teszed össze Dunaujváros Facebook csoportba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában