Sztárlimonádé

2023.12.01. 16:00

Czimmermann Kitti lett a legkedveltebb női előadó

Már 10 éves a Sztárlimonádé, melyben egy dunaújvárosi kötődésű hölgy is énekel. Kitti a sok sikeren túl most a közönségtől kapott óriási eliserést. A Sztárlimonádé nézői szerint Őlett a legkedveltebb női előadó.

Duol.hu

Czimmemann Kitti a legkedveltebb női előadó

Czimmermann Kittiről már többször írtunk, a sikerei és amagánélete kapcsán is. 

Most újabb elismerést zsebelt be. 

A díj annyira meghatotta, hogy szóben el sem tudta mondani mindazt, amit gondol, érez. Ezért az instagram oldalán írta meg a gondolatait:

- 2015-ben jelent meg az első cikk rólam a Sztárlimonádéban. 2016-ban jelent meg az első önálló CD-m a Trimedio-nak köszönhetően! Magunk között szólva, ez a lemez még nem igazán volt kiforrott, de azért olyan dalok már megtalálhatóak voltak rajta, mint a “Sállálé” vagy a “Gyere velem”. A Trimedio egy olyan korszakban került az életembe, mikor nagyon ki voltam ábrándulva a zenei szakmából, és megkérdőjeleztem a tehetségem. De ők teret engedtek, hogy megtaláljam önmagam, megkeressem a hozzám közelálló műfajt, és végig támogató és biztonságos közeget biztosítottak nekem a fejlődésre. Az, hogy megkaptam ezt a díjat bizonyíték arra, hogy érdemes volt tovább küzdenem! Nagyon hálás vagyok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!