Nincs tovább

2024.05.24. 15:10

Fekete nap Szombathelyen: nem kapta meg a licencet a Haladás

Nincs tovább: nem kapta meg a licencet, így a következő idényben nem indulhat a labdarúgó NB II-ben a Szombathelyi Haladás.

MW

Haladás szurkolók

Forrás: Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának 2024/25-ös klublicencét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Elsőfokú Licencadó Bizottsága elsőre, majd másodszorra is elutasította - adta hírül a vaol.hu. 

A döntés ellen múlt szombatig lehetett fellebbezni - amit a klub meg is tett. Az MLSZ pénteken ismét ülésezett és helybenhagyta döntését. Azaz a Szombathelyi Haladás nem állhat rajthoz a 2024/25-ös NB II.-es bajnokságban. Jelen állás szerint a Szombathelyi Haladás a vármegyei I. osztályba nevezhet csak...

 A vaol.hu Információi szerint azonban van némi esély arra, hogy a zöld-fehérek legalább az NB III.-ban induljanak.

A Szombathelyi Haladás szerdán tulajdonosi taggyűlést tart.

A lesújtó hír után a Haladás Szurkolói Kör hivatalos közösségi oldalán az alábbi bejegyzés jelent meg:

Négyen az utolsó meccsen sem lesznek ott

Szintén pénteki hír, hogy a kialakult nehéz helyzet miatt a Haladás négy játékosa is szerződést bontott a klubbal, így a kapus, Pálfi Donát, két középpályás, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás, valamint egy támadó, Katona István sem lép már pályára a szombathelyi együttes – egy ideig biztosan utolsó – másodosztályú meccsén, a Gyirmót FC Győr elleni, vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokin – adta hírül a Magyar Nemzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában