Fájdalmas vallomás

2022.04.07. 09:57

Férje halála óta először szólalt meg Kóbor János özvegye

Már négy hónapja, hogy az Omega legendás énekese, Kóbor János szervezete feladta a küzdelmet, és hosszú betegeskedés után életét vesztette. Özvegye, Deme Zsóka a mély gyász miatt máig nem nyilatkozott, most mégis úgy döntött, hogy megszólal.

Kóbor János tavaly decemberben halt meg, majd hosszú idő után, márciusban teljesült a végakarata: hamvainak egy részét szűk családi körben a Balatonba szórták.

„Amikor a férjem elment, úgy éreztem, soha nem fogok tudni erről beszélni, és nem hittem, hogy ez valaha is változna. De nem kerülhetem ki. A megismerkedésünk óta a nyilvánosság előtt éltük az életünket, így kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak. Mostanra pedig az idő is elérkezett rá – mondta a Story magazinnak.

– A hiánya irtózatos sebeket hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben. Szó sincs elengedésről. Minden percben, minden órában, minden gondolatunkban itt van, és itt is marad velünk örökre.” 

Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel, aki műveivel – nem is akárhogyan – beírta magát a rocktörténelembe, a legnagyobb alkotását pedig itt hagyta nekem, ő Lénácska. Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, és foghattam a kezét, amikor elment.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában