Foci

2014.09.18. 13:21

Labdarúgás: A Magyaralmás Mihályon zárkózhat

Székesfehérvár – A harmadosztályú bajnokság Simix-, és Horfer csoportjában is harcba indulnak a csapatok.

Ferencz Balázs

Simix Üveg-Ásvány cs.

A Söréd a győzelem reményében ruccanhat át Csákberénybe. A szárnyaló Videoton Baráti Kör Csókakőn szőheti tovább diadalfonalát. Alsóházi rangadón randevúzik a Csór és a Jenő. A múlt héten pihenő Isztimér szüreti mulatság után, győzelmi mámorban bízva fogadja a Szabadbattyánt. A legutóbb pihenő Magyaralmás visszacsúszott a tabellán, de a Sárszentmihály otthonában visszaállíthatja a rendet. A Tác a Sárkeresztest fogadja, a vendég eséllyel pályázik a három pontra.

Szept. 20. szo., 16.00: Csákberény (10.)–Söréd (3.)

Szept. 21. vas., 16.00: Csókakő (8.)–Videoton BK (2.); Csór (11.)–Jenő (9.); Isztimér (12.)–Sz.battyán (6.); Sársz.mihály(5.)–M.almás (4.); Tác(7.)–Sárkeresztes (1.)

Horfer Serleg csoport

A Sárszentmiklós II üldözöttjei nyomába eredhet, ehhez azonban megadásra kell kényszerítenie a feltörekvő Alapot. A Sárbogárd mintha magára talált volna, a felzárkózást a már összeálló Vajta ellen folytathatja. A Rácalmás együttesének nem lehet gondja Sárszentágotán. A Kisapostag-DASE a csoport egyik meghatározó csapata, Előszálláson is a három pontért száll harcba. Az idén jelentős javuláson átesett Dég akár meg is nehezítheti a listavezető Nagyvenyim dolgát. A Perkáta egy pontot gyűjtött eddig, ami nem sok, de a Cece fogadásakor sem számíthat sokkal több babérra.

Szept. 20. szo., 16.00: Sársz.miklós II (4.)–Alap (8.)

Szept. 21. Vas., 16.00: Sárbogárd (7.)–Vajta (10.); Sársz.ágota (11.)–Rácalmás (3.); Előszállás (9.)–Kisapostag (2.); Nagyvenyim (1.)–Dég (6.); Perkáta (12.)–Cece (5.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!