Félmosoly

2022.12.09. 12:30

Micsoda csapat lenne Párizsban!

A jelenleg csapat nélküli Ronaldo egy csapatban játszana Messi, Mbappé és Neymar hármasával.

duol.hu

Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Fotó: AFP

A Sky Sports interjút készített a Paris Saint-Germain katari tulajdonosával, Nasszer al-Kelaifival, aki többek között arról is beszélt, lehetséges-e, hogy a jelenleg csapat nélküli Cristiano Ronaldo Párizsba szerződjön - írja az origo.hu.

Az ötszörös aranylabdás klasszis jelenleg a katari foci-vb-n szerepel a portugál válogatottal, ám miután szerződést bontott a Manchester Uniteddel, beindultak a találgatások, hogy hol folytatja pályafutását a 37 éves klasszis. A jelenleg szabadon igazolható sztárról legutóbb a PSG elnökét kérdezték, aki egy sokat sejtető félmosollyal reagált. 

"Ő egy legenda, egy igazi sztár. Az a fajta labdarúgó, aki igazán profi és ezért lehet csodálni. Fantasztikus játékos.Ugyan harminchét éves már, de még mindig hihetetlen. Minden csapat szívesen látná a soraiban, de a probléma az, hogy nálunk az ő posztján már megvannak a játékosaink,és nem lenne könnyű ezen változtatni, szóval őszintén szólva lehetetlennek tűnik számunkra" – jelentette ki a francia sztárcsapat tulajdonosa Ronaldo leigazolásával kapcsolatban.

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:    

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022    

Tippeljen ön is:    

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!