Hajviselet

2018.01.16. 14:30

Alkalmi frizura: Visszafogottan, de némi „csavarral”

Hosszúból szélesebb a megoldások tárháza, de a rövidet is elegánssá lehet tenni – elegendő egy kis furfanggal hozzáállni a frizurához.

Kovács Anita

frizura

Sok praktikus megoldás áll a hölgyek rendelkezésére, ha alkalmi frizurát szeretnének varázsolni megszokott viseletükből, ám egy bál már az a kategória, amikor érdemes inkább szakemberhez fordulni.

Ettől függetlenül annyiban megkönnyíthetjük a fodrász dolgát, hogy felkészülten, akár már kész ötlettel érkezünk hozzá. Fontos, hogy elmondjuk, milyen lesz a ruhánk, és a hozzá passzoló kiegészítők. Ezután jön annak a kérdéskörnek a boncolgatása, hogy mennyire szeretnénk elrugaszkodni a hétköznapi viseletünktől.

Alkalmi frizura hosszú hajból
Fotós: hu.lady-magazine.com

Van, aki képtelen fesztelen maradni, ha hajtűk, csattok fogják össze az egyébként egyszerű copfba fogott haját. Ha festett hajról van szó, nem biztos, hogy ez a jó alkalom az új árnyalatok kipróbálására... Helyette viszont bátran választhatunk különleges fonást, ami kontyba fut. Vagy dönthetünk a romantikus, göndör fürtök mellett. A rövid frizura szintén különlegessé tehető mutatós hullámokkal, vagy egy feltűnő, díszes csattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában