fényes diadal

2018.01.26. 14:08

Elégedetten értékelt a Carissa kupa győztese

A Carissa Kupa döntőjében jó meccset vívott a Karmacsi Autó MAD DOGS és a Sárépszer Kft. csapata. Az előbbi fölényben játszva őrizte az 1–0-s vezetését. Az utolsó másodpercekig. Akkor egy villanással szerzett megérdemelt góllal egyenlő lett az állás. Idegölő percek, a büntetőpárbaj következett.

Balogh Tamás

Az első gólt a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalegyüttesében szereplő Hosszú Ádám a tőle megszokott félelmetes bombájával lőtte: – Bár a mérkőzésen rengeteg kimaradt helyzetem volt, de a büntetőnél biztos voltam a dolgomban. Az ellenfél kapusa nagyon jól védett, de úgy voltam vele, hogy muszáj belőnöm, hogy mi szerezzük meg a vezetést, mert így könnyebb út vezetett a győzelemhez. Jó ellenfelet fogtunk ki, de Fekete Robival párost alkotva jól ment a játék. A döntőben bekapott szerencsétlen gól kivételével minden meccs nekünk állt, ezért azt gondolom, megérdemelten nyertük meg a Carissa Kupát.

Szikrázó, nagy iramú csaták után a szintén a futsalklubot erősítő Fekete Róbertnek, a Karmacsi Autó MAD DOGS játékosának a döntőt követő büntetőpárbajra is maradt elegendő energiája. A torna gólkirálya magabiztos találattal erősítette meg csapata győzelmét. – Úgy gondolom, komoly menetelés volt, mert nagyon nehéz ágra kerültünk. Egyik meccsünk sem volt könnyű, csak jó csapatokkal játszottunk. Az már más kérdés, hogy megérdemeltük a sikert, mert jól játszottunk. A döntő lehetett volna simább, ha berúgjuk a helyzeteinket. Nagy munka áll mögöttünk, mert szombaton három, vasárnap négy meccset kellett játszanunk. Hosszú Ádival ezúttal is jó párost alkottunk. Két sorral nagyon jól lett összerakva a csapatunk, ezért jól megoldottuk a feladatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!