Dunaújváros

2014.10.06. 12:54

Diploma: nyelvi képzés

Dunaújváros – Akik sikeres államvizsgájukat követően a diplomájukat nyelvvizsga hiánya miatt nem szerezték meg, még pályázhatnak a Diplomamentő Programra.

Gallai Péter

A képzések augusztus végén elkezdődtek, de év végéig folyamatosan indítják az új tanfolyamokat, amelyre angol, német és francia nyelvből 120, 180 valamint 240 órás képzésekre jelentkezhetnek az érintettek. Ezek végeztével államilag elismert, középfokú (B2) komplex nyelvvizsgát tehetnek 2015. december 31-ig.

Jelentkezni az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján, a www.ofa.hu-n keresztül elérhető OFATÁR rendszerben lehet. A jelentkezést szintfelmérés követi, feltétel az alapszintű nyelvismeret a tanulni kívánt nyelvből, ezt azonban nem kell nyelvvizsgával igazolni. Amennyiben a pályázó jogosulttá válik rá, akkor a képzésben térítésmentesen vehet részt. A támogatás azonban a nyelvvizsga költségére nem terjed ki, kivéve a regisztrált álláskeresői státuszban lévőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!