Dunaújváros

2013.05.10. 16:01

Születés Hete: locs-pocs és pancsi

Uszodai és sétaprogrammal, nagy közös játékkal fejeződik be a Születés Hete sorozat szombaton és vasárnap.

Körmendi Erzsébet

A börzét sem mellőzik ki a felhozatalból. Nem unatkoztak a kismamák ezen a héten, ugyanis négy kiváló szakember fantasztikus programsorozatot állított össze, amelyben minden volt a mozgástól a játékon át a tegnapi szakmai napig. Szombaton irány a Fabó Éva Sportuszoda!

Szabó Beáta babahordozási tanácsadó, az egyik fő szervező ajánlotta a programot (Fotó: Vohlmann György)

Szellákné Dubniczky Erzsébet reggel fél kilenckor, negyed tízkor és tíz órakor várja a csoportokat, hogy Locsi-pocsi-pancsi címmel bemutassa a babaúszást az érdeklődőknek. Az MMK-ban börze várja a szülőket egész délelőtt, a Liget közi egészségházban pedig 10 órától Szüless újjá mottóval dr. Barna Katinka kineziológus tanfolyamán tudhatnak meg érdekes dolgokat.

A Csiperke Alapítványi Óvoda vasárnap délelőtt fél tíztől kinyitja kapuit, és színes kulturális programot, játszóteret, légvárat kínál a mozogni vágyó picurkáknak. Megnézhetik például az óvoda bábosainak előadását Kálnay Adél vers és meseíró műveiből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!