Dunaújváros

2013.01.16. 18:00

Gyereksegítő kommandó: fotel és kanapé elszállítva

Dunaújváros - Két fotel és egy kanapé elszállításához kértünk segítséget, hogy legyen fekhelyük a beteg gyerekeknek.

Körmendi Erzsébet

Gulyás Erika súlyos értelmi fogyatékkal élő gyermekének, Annus Viktornak és hozzá hasonlóan nagy beteg négy társának az életét könnyíti meg az a két fotel és kanapé, amelyet az édesanya kérésére egy nagylelkű dunaújvárosi fiatalember ajánlott fel ingyen, aki anonim kívánt maradni. Szerinte nem a neve a fontos, hanem a gyerekek, a segítség.

Erika nem tudta megoldani a bútorok elszállítását, és lapunkhoz fordult. Felhívásunkra szerdán többen is jelentkeztek - nagyon hálásak vagyunk a felajánlásokért. Az anyukának még a szava is elállt az örömtől - aztán nem győzött hálálkodni -, amikor megtudta, hogy intézheti az iskolában a bútorok fogadását: Boda András kollégánk barátai Agócs Sándor (Körte) és Kész László örömmel ajánlotta fel a fuvart.

(Fotó: Vohlmann György)

Úgyhogy szerda este hat óra után felkerekedett a gyereksegítő kommandó, elmentek a fotelekért és a kanapéért a Technikumba, és elvitték azokat  a Móra iskolába, ahol Sütő Judit gondnok várta a különítményt e munkaidő szempontjából késő esti órában.

Nekik hála, csütörtökön már birtokba vehetik a gyerekek a bútorokat. Köszönjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!