Dunaújváros

2012.10.08. 14:27

Jótékonysági est Jánosi Lóránt emlékére

Nagyvenyim - Nagyvenyim önkormányzata jótékonysági estet rendez a tragikus hirtelenséggel elhunyt inaktelki tiszteletes, Jánosi Lóránt családjának a megsegítésére.

Körmendi Erzsébet

Jánosi Lórántot sokan tisztelték és barátként szerették Nagyvenyimen és a kistérségben. Inaktelke református lelkésze mozgatórugója volt az  erdélyi partnerkapcsolatnak, építőköve a családok és a települések közötti jó viszonynak. Halála nagy veszteség.

Az elhunyt tiszteletes feleségének és két gyermekének a fájdalmát szeretnék enyhíteni az  önkormányzat vezetői azzal, hogy jótékonysági estet rendeznek Jánosi Lóránt tiszteletére október 12-én, pénteken 18 órától a Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében. Fellépnek az óvodások, az iskola énekkara, az Aranydaru Dalkör. Várai Áron erdélyi népdalokat énekel, a Bartók művészeinek műsora után a venyimi és a baracsi Szélescsapás néptáncosainak előadását láthatják a vendégek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!