Dunaújváros

2012.05.30. 12:55

Apáczai Csere János utca: változik a forgalmi rend!

Dunaújváros - Az Apáczai Csere János utca egy szakasza balesetveszélyessé vált alámosás miatt, ezért az út kezelője azonnal intézkedett annak lezárásáról. Az út alatti terület feltárása folyamatban van - tájékoztatott az önkormányzat.

Dunaújvárosi Hírlap

A helyreállítás időpontja függ a probléma nagyságától, de minimum 10 napot  vesz igénybe a szükséges munka. Ezen időszakban az Apáczai Csere János utcának a Vasmű út -Aranyvölgyi út közötti szakaszán áthajtani nem lehet. Az MMK és a Dunaferr Szakközép- és Szakiskola parkolóját továbbra is lehet használni az Aranyvölgyi út felől megközelítve. A Fáy András utcára történő ráhajtás illetve az ott található parkoló használata az Apáczai Csere János utcán keresztül a Vasmű út irányából történhet. 

Buszközlekedés: változások

Az Alba Volán Zrt. nevében Tóth Ferenc személyszállítási üzemvezető a buszközlekedésről az alábbi tájékoztatással szolgált: Az Apáczai Cs. János úton történt útzár következményeként a helyi járatok és a Dunaújváros-Mélykút útvonalon közlekedő helyközi járatok kerülő útvonalon közlekednek, ebből eredően előreláthatóan a járatok többségénél pár perces, egyes járatok vonatkozásában viszont 8-10 perces késések is előfordulhatnak. A nagyobb csúszások munkanapokon 17.00 óráig tartó időszakban a 8-as, 12-es, a 16-os, 22-es, 24-es járatokon, hétvégén a 29-es járatokon lesz valószínű. A járatok a saját menetrendi mezőjükben megtalálható megállókat érintik, de a kerülő útvonalon található megállókban - a még nagyobb menetrendi csúszásokat elkerülendő - nem állnak meg. A helyközi, távolsági járatok illetőleg a vasúti kapcsolatok vonatkozásában kérjük, számoljanak a várható késésekkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!