A DH egypercese

2016.01.11. 15:55

A börtön ablakába

A mögöttünk hagyott víkend egyik vezető híre volt, hogy elkapták a világ egyik legveszélyesebb kábítószer kereskedőjét a mexikói Köpcöst, azaz Joaquín Guzmant.

Szabó Szabolcs

Köpcösünk nem először húzhat rabruhát, hiszen már többször is élvezhette hazájának büntetés-végrehajtási rendszerének baráti ölelését. Amely a legtöbb esetben túlságosan szorosnak mutatkozott „hősünk" számára. A legutóbbi börtönvizit alkalmával egy furmányosan kivájt alagúton menekítették ki barátai a Köpcöst, aki a szabad világban sem tétlenkedett. Mint azóta kiderült, például tengeralattjáróval is terítette a tiltott szereket.

Mindez onnan (is) tudható, hogy a drogbáró önmagáról és szerény életéről szeretett volna filmet forgatni, ennek keretében (is) interjúzott vele a valóban kiváló Sean Pen filmszínész.

A Köpcöst egyébiránt nem kell félteni, az említett alagutat német szupermérnökökkel faragtatta és szépen hizlalt baráti köre mindent meg fog tenni, hogy Joaquín ismét köztük legyen. Egyszerűen át fog menni a falon. Meglátják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!