A DH egypercese

2015.07.07. 18:03

Nagy pénz nagy gond?

A Pénzcentrum megtudott néhány érdekes részletet arról a személyről, aki május 30-án megnyerte az ötöslottó ötmilliárd negyvenkilencmillió forintos főnyereményét.

Várkonyi Zsolt

Az illetővel a Szerencsejáték Zrt. kitöltette az úgynevezett nagynyertes kérdőívet, ez alapján derült ki az, hogy korábban is ért már el nagyobb nyereményt. Ezek szerint működik a nyertes egyéni babonája: mielőtt feladja a szelvényt, hármat toppant a lottózó előtt. A Szerencse Szombat című műsorból tudta meg, hogy ő nyert, de első reakciója meglepő módon nem az extázis, hanem az ijedtség volt. Nem tervezi elhagyni az országot, sem pedig feladni jelenlegi munkáját, arról a településről viszont elköltözik, ahol él. Eddigi jövedelmi viszonyairól annyit árult el, hogy éppen kijött a fizetéséből.

Arra készül, hogy a nyereményt befekteti, és ehhez pénzügyi befektető segítségét is kérni fogja. No, álljunk meg egy szóra! Ha már ilyen szerencse érte, talán nem kellene ilyen szakemberekkel elszóratni a pénz(é)t!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!