Közel kétezer-ötszáz követőnk van a facebook-on

Dunaújváros - A világ legnagyobb közösségi oldalán, a facebook-on már csaknem kétezerötszáz követője van a Dunaújvárosi Hírlap hírfolyamának.

Dunaújvárosi Hírlap

Lapunk hírfolyamát egészen pontosan 2452-en követik figyelemmel  ezt a statisztikát egy év alatt érte el a Dunaújvárosi Hírlap profilja. Az egyre népszerűbb, egyes források szerint közel hétszázötven millió regisztrálttal dicsekedő facebook statisztikái szerint hírfolyamunkat hetvenötezren követték figyelemmel egy hónapos intervallumra kitekintve. A közel kétezer-ötszáz fő túlnyomó  része természetesen magyar, de találtunk németeket (30), angolokat (20), osztrákokat (18), amerikaiakat (14), de vannak románok, olaszok, horvátok, lengyelek és egy cseh nő is. További érdekesség, hogy a felhasználók nagy része 18 és 24 év közötti (625 fő), de az 55 év felettiek is szép számmal vannak jelen: 207 személy. A nemi statisztikák szerint azonban több a hölgy, mint a férfi „lájkoló”. Ezúton is köszönünk minden egyes kattintást. Tartsanak velünk!

Dunaújvárosi Hírlap - facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!