Elvették a pólóját, megtorolta

Egy adonyi férfi durván bántalmazta azt az ismeretlent, akiről azt feltételezte, Dunába dobta a pólóját...

Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra szerda este érkezett bejelentés egy adonyi bántalmazásról, kiderült, hogy a sértett  és barátai  a Duna-partról tartottak hazafele biciklivel, amikor a Szent István utca közepén járva, odalépett hozzájuk egyik ismerősük és csak annyit kérdezett tőle, hogy „Hol a póló?”, majd választ nem várva orron, majd pofon ütötte a sértettet, aki ettől leesett a kerékpárjáról. A bántalmazó azonban még ezt követően is tarkón ütötte, majd szájba rúgta. Ennek következtében a sértettnek letörött egy darab a fogából, illetve vérezni kezdett az orra.

A támadó ekkor a társaságban tartózkodó egyik polgárőr felszólítására abbahagyta a bántalmazást, majd elnézést kérve távozott a helyszínről.

A rendőrök éppen információkat gyűjtöttek, amikor a sértett lakásán megjelent az elkövető.  A rendőrök előállították az Adonyi Rendőrőrsre, míg a sértetthez időközben mentőt hívtak, akik beszállították  a dunaújvárosi kórházba. Ott kiderült sérülései nyolc napon belül gyógyulóak.

A 39 éves adonyi férfit a nyomozók garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, de vallomást nem tett.

Mint az az adatgyűjtések során kiderült, a gyanúsított pólóját valaki a délután folyamán a Dunába dobta, így valószínűsíthetően ő azt feltételezte, hogy az a sértett volt, és a bántalmazást megtorlásnak szánta.          

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!