Gázpalackoknak hajtott egy BMW a benzinkúton

DH - A pátkai benzinkúton történt baleset kedden: egy BMW hajtott be a tilos jelzés ellenére, és a havas úton megcsúszva a gáztározónak ütközött. Szerencsére senki sem sérült meg.

Dunaújvárosi Hírlap

Egy Székesfehérvár felől érkező szerb rendszámú BMW-típusú személy autó a forgalommal szembeni, egyirányú kihajtósávon tért be a kúthoz, eddig nem tisztázott okok miatt megcsúszott, és a kút melletti, a lakossági gázpalackokat örző rácsos tárolónak ütközött, melyet kimozdított helyéről. A PB-palackok egy része elmozdult helyéről, több fel is borult.

A Fejér Megyei Hírlap munkatársai a rendőrség után, de még a tűzoltóság előtt érkeztek a helyszínre. A lánglovagok azonnal megvizsgálták a gázpalacktározó sérülését. Ami a leglényegesebb: szivárgást nem tapasztaltak. A palackokat visszaállították helyükre. A rendőrség megkezdte a helyszínelést, a konkrét tényekről később ígérnek tájékoztatást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!