Pintér Attila az MSZP polgármester-jelöltje

Dunaújváros - Kálmán András csak országgyűlésiképviselő-jelöltként indul jövőre, az MSZP helyi szervezete Pintér Attilát indítja polgármester-jelöltként.

Körmendi Erzsébet

Az országos elnökség forgatókönyvet állított össze, október közepéig minden körzetben dönteni kell a jelöltekről, és mi már megtartottuk az összevont, jelöltállító taggyűlésünket , mondta Selyem József.

A helyi szocialisták országgyűlésiképviselő-jelöltje dr. Kálmán András, a polgármester-jelölt pedig Pintér Attila - jelentette be a frakcióvezető. Vagyis Kálmán András a polgármesteri címért már nem száll harcba. Annál céltudatosabban indul a parlamenti képviselőségért, mert, mint mondta: szeretne tovább dolgozni, és befejezni a már elkezdett térség- és városfejlesztő beruházásokat. Negyedik alkalommal indul, és reméli, ismét elnyeri a választók bizalmát. Visszautalt az elmúlt tizenegy év alatt célba juttatott művekre, egyebek mellett a Dunaferr, és azzal együtt a város megmentésére alakult kormányközi bizottság ténykedésére, majd az rt. későbbi privatizációjára, a munkahelyteremtést segítő kormányhatározatokra, a Hankook letelepedésére, az M6-os és a híd elkészültére. Hátra van még az M8-as folytatása egészen a határig, a logisztikai központ létrehozása a kikötővel együtt. Remélem, a 2010-től regnáló kormány nem állítja majd le az autópálya-fejlesztéseket , fűzte hozzá Kálmán András.

Pintér Attila a maga részéről elmondta, hogy megtisztelőnek érzi a jelölést. Egy nagy célja van: Dunaújváros lakói jobban érezzék magukat - vagyis élhetőbb, a tanulás és a munkahelyek terén is lehetőségekben bővelkedő lakókörnyezetet teremteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!